Søndag seksagesima (2. tekstrække)

Ulla Salicath

Ulla Salicath, sognepræst

Født 1961 i Hjortekær. Efter studentereksamen ophold i Rom, studier i  italiensk og litteraturvidenskab ved Københavns Universitet, skuespiller i "Cantabile Due", instruktørassistent hos Birgitte Price.

Teologisk kandidat fra 1997 fra Københavns Universitet. Vikar for hospitalspræsten på Rigshospitalet. Sognepræst i Farum sogn siden 1998.

Underviser på Pastoralseminariet i København i homiletik, Forelæsningsrække  i Johannesevangeliet  på Folkeuniversitet. Medredaktør af "Vielsen" (Anis)  og "I skal leve" (Aros) Medforfatter til "Gud, vi skal giftes (Aros). Medlem af stiftsudvalget for efteruddannelse af præster i Helsingør Stift. Initiativtager til Farum Sogns sommerhøjskole.
       

John Frandsen

John Frandsen, komponist og organist.

Født 1956 i Aalborg. Uddannet ved Århus Universitet (cand.phil. i musik) og ved Det Jyske Musikkonservatorium (diplomeksamener i orgel og komposition). Desuden dirigentstudier ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Han har en omfattende produktion af værker i alle genrer; i de seneste år har han særligt gjort sig bemærket som operakomponist. Arbejder p.t. på et Requiem for soli, kor og orkester på bestilling af DR Symfoniorkesteret. Har desuden været meget aktiv i den kulturpolitiske debat, bl.a. i sin egenskab af tidligere formand for Dansk Komponist Forening.

Timelærer 1980-1996 ved Det Jyske Musikkonservatorium (orgel og musikteori). Bidragyder til Den Store Danske Encyklopædi. Ansat 1984-1993 som organist i Helligåndskirken, Århus, og siden 1993 som organist i Farum Sogn.

Web: www.johnfrandsen.eu

 

BODIL SOHN

Billedkunstner. Født 1955.

Uddannet hos maleren og grafikeren Karen Højgaard, København 1976-81, og på Det Jyske Kunstakademi, Århus 1981-85.

Arbejder som billedkunstner med maleri og fotografi.

Debuterede på Charlottenborgs Forårsudstilling 1981 og har siden udstillet i ind- og udland. Repræsenteret på Silkeborg Kunstmuseum.

Har bl.a. modtaget Dronning Ingrids Romerske Fond 1999, Georg Harms Fond 2001,  Statens Kunstfond arbejdslegat, 2003 og Statens Kunstfond rejselegat, 2007.

Medlem af Kunstnersamfundet, Billedkunstnernes Forbund BKF og Kunstnersammenslutningen Guirlanden.

www.bodilsohn.dk